Company
Aethon
Type
Job Vacancy
Location
Throughout the entire country/ Door heel het land
Sector
Management of International Social Challenges, Pedagogical Sciences, Psychology, Public Administration, Sociology
Required language
Dutch

Description

- This vacancy is for Dutch speaking students only -

Welkom, wij zijn Aethon! Als werkgever van talent en aanmoedigers van ontwikkeling, begeleiden, trainen en inspireren we talent zoals jij. We verbinden je aan betekenisvol werk bij zorginstellingen, gemeenten en woningcorporaties door heel Nederland.

Wij bieden studiegerelateerde (bij)banen aan in verschillende sectoren. Dit is een mooie aanvulling voor op je cv. Voordat je aan de slag gaat krijg je een verkorte training met een waardevol certificaat. Hierdoor sta je voorbereid op de werkvloer! Met onze leuke en goed betaalde (bij)banen bouw je relevante werkervaring op én lever je een maatschappelijke bijdrage. 

(Bij)baan in de zorg
Bij onze (bij)banen ga je aan de slag binnen de ouderenzorg of de gehandicaptenzorg. Afhankelijk van de zorginstelling krijg je te maken met verschillende doelgroepen. Deze doelgroepen ondersteun je met ADL. Denk hierbij aan; persoonlijke verzorging, steunkousen aantrekken en het werken met actieve en passieve tilliften. Ook ondersteun je bijvoorbeeld bij het aanreiken en toedienen van medicatie.

Wist je dat?
Dat het mogelijk is om bij ons aan de slag te gaan met verpleegtechnische vaardigheden. Denk hierbij aan subcutaan injecteren, insuline toedienen en polsslag en tensie meten. Jouw eerdere ervaringen en opleiding bepalen de taken die jij kan en mag uitvoeren.

Solliciteer nu: https://www.aethon.nl/cedonullizorg 
Wil je meer weten over het werken in de zorg?  Lees dan hier over de ervaringen van ons talent Kick.


(Bij)baan bij een gemeente of een woningcorporatie
Aan het werk op het klantcontactcentrum bij een gemeente of woningcorporatie. In beide sectoren zal je vragen van burgers/huurders beantwoorden en geef je ze advies. Dit zal je telefonisch, via de mail of face-to-face aan de balie doen. Webcare is ook een onderdeel van je werkzaamheden, hier help je burgers/huurders via Twitter, Facebook of Whatsapp.

Verschil werkzaamheden gemeente & woningcorporatie
Bij een gemeente ga je ook bij Balie Burgerzaken aan de slag. Hier help je burgers met het uitgeven van paspoorten, rijbewijzen, reisdocumenten, vergunningen en andere werkzaamheden.

Bij een woningcorporatie ga je jezelf bezig houden met reparatieverzoeken, huurrecht en mensen die op zoek zijn naar een woning.

Locatie
De locaties van Aethon zijn verspreid door heel Nederland. Ga aan de slag bij jou in de buurt!

Solliciteer nu: https://www.aethon.nl/cedonulli

Wil je meer weten over het werken in de publieke sector?  Lees dan hier over de ervaringen van ons talent Seda.