Company
Aafje
Type
Volunteer Work
Location
Rotterdam
Sector
Pedagogical Sciences, Psychology, Public Administration, Sociology

Description

Voor onze bewoners van Aafje locatie het Haven (voormalig Havenziekenhuis) willen we een wandelclub opstarten. Hiervoor zijn we op zoek naar vrijwilligers die één keer in de week, individueel of samen met andere vrijwilligers, willen wandelen met onze bewoners. En wanneer dat bepaalt u helemaal zelf wij zijn al blij met een half uurtje per week!

Zelfstandig naar buiten gaan, is voor onze bewoners niet vanzelfsprekend. Met uw begeleiding maakt u dit weer mogelijk. Samen maakt u bijvoorbeeld een wandeling of geniet u van een lekker kopje koffie. Door regelmatig af te spreken, leert u elkaar steeds beter kennen.

Voor u is het een kleine moeite en de mensen zijn hier erg blij mee. Wie aandacht geeft geeft zoveel meer!

Wij zoeken:
• Wandelvrijwilligers die in staat zijn om een rolstoel te duwen
• Goede beheersing van sociale vaardigheden
• Beschikbaar op één dagdeel per week in overleg vast te stellen

U bent:
Wij zijn op zoek naar sportieve en sociale vrijwilligers. Bent u klantvriendelijk, geduldig en houdt u van buitenactiviteiten? Dan zijn wij op zoek naar u!

Wij bieden:
Vrijwilligerswerk in de (eigen) buurt geeft veel voldoening en waardering. Wij bieden een leuke werkplek en zinvolle tijdsbesteding. U bent betrokken bij buurtbewoners en uw werk is vlak bij huis. Verder bieden we een reis- en onkostenvergoeding,mogelijkheid tot scholing en een WA verzekering.

Aafje locatie het Haven is op loopafstand van Metrostation Oostplein.

Aanmelden/ Vragen?
Bent u enthousiast geraakt en wilt u zich aanmelden of wilt u eerst wat meer informatie? Stuur dan een bericht.